De Klussenier Gerjan Ordelman
De Klussenier Gerjan Ordelman

Gruttostraat 15
7161 HT Neede

Dien uw offerte-aanvraag in   

0545 47 33 34
06 4968 9099
gerjanordelman@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 65265815

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf voor de verbouwing van uw keuken, badkamer of zolder? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Gerjan Ordelman en samen met mijn vrouw en kinderen woon ik met veel plezier in Neede. Voor het gebied tussen Lochem, Goor en Haaksbergen ben ik beschikbaar voor alle verbouw-, renovatie en onderhoudswerkzaamheden.

Jaren geleden startte ik onder aan de ladder als timmerman. Door altijd had te werken heb ik het uiteindelijk geschopt tot uitvoerder. Toch zit het ondernemen in mijn bloed. Maar aan het alleen opstarten van een eigen bedrijf hangen veel risico’s. De Klussenier biedt het hele pakket waar ik naar op zoek ben. Zij begeleiden je bij de start van je eigen bedrijf maar wat ik interessanter vind is de ondersteuning in onder andere marketing en de bedrijfsvoering.

Waar kunt u mij voor inschakelen? Een kleine greep uit de mogelijkheden: alles op het gebied van timmerwerk en het plaatsen van badkamers of keukens. Maar eigenlijk voor alle voorkomende renovatiewerkzaamheden.

Ik sta natuurlijk voor de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Doordat ik ben aangesloten bij de franchiseorganisatie De Klussenier, kan ik voor een grote verbouwing een beroep doen op mijn collega Klusseniers. Ik realiseer de hele verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Kortom, hebt u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...